Strokovno srečanje gradbenih sekcij v Portorožu

V Portorožu je konec januarja 2019 potekalo strokovno srečanje gradbenih sekcij, kjer so bili udeleženci seznanjeni z novo gradbeno zakonodajo in razpravljali, kako zagotoviti usposobljen kader za izvajanje del na gradbenih objektih. Udeleženci smo bili enotni, da je naše skupno poslanstvo in cilj v prihodnosti, kako poklicu slikopleskarja in fasaderja vrniti vrednost, da bo mojster v pravem pomenu besede.

Vzporedno s programom je potekala tudi predstavitev sodelujočih podjetij, kjer je JUB predstavil nove fasadne dekorativne tehnike JUBIZOL Decor, rešitve za hidroizolacijo in barve za reševanje težav v notranjih prostorih.

  

Uradni del se je zaključil s slovesno podelitvijo znakov odličnosti v gradbeništvu.

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si