Kako beremo barvno karto?

Nova barvna karta ima pomenljivo ime, ki v prevodu pomeni: »Vsi odtenki vaših najljubših občutkov« in nudi 515 najlepših odtenkov. Naredili smo jo, da nas bo navdihovala in pomagala pri pravilni izbiri odtenkov, ne glede na površino ki jo želimo obarvati, v želji, da se bomo v družbi izbranih odtenkov vedno dobro počutili. Je plod večletnih raziskav in razvoja koloristike ter spremljanja barvnih trendov v arhitekturi in notranjem dizajnu. 

Kako beremo novo barvno karto "JUB Favourite feelings"?

  • Dostopnost želenega odtenka v izbranem materialu preverimo v preglednici na začetku barvne karte:

  • Primernost izbranega odtenka za vgradnjo v eksterierju označuje simbol »hiška«:

Dovoljena vgradnja na celotni fasadni površini objekta

Dovoljena vgradnja na celotni fasadni površini objekta, vendar dobavljivo v izbranih materialih

Odtenki z vrednostjo Y<25. Dovoljena vgradnja le na določenih vrstah in velikostih fasadnih površin v izbranih materialih in sistemih*

* Izbrani materiali (npr. Unixil Cool, Revitalcolor AG Cool) in sistemi (npr. JUBIZOL Strong) prenesejo nekatere odtenke z nižjim Y. Pred odločitvijo glede odtenka obvezno preverimo tehnično dokumentacijo sistema, ki ga vgrajujemo.

 

V barvni karti so prikazani tudi drugi materiali, ki jih je mogoče zmešati v poljubne odtenke, ali pa so na voljo v številnih že pripravljenih odtenkih:

  • kulirplasti za zaščito in dekoracijo podzidkov,
  • izdelki za kovinske površine,
  • lazure za les.,
  • prekrivni premazi za les,
  • izdelki za betonske površine,
  • izdelki za dekorativno obdelavo površin. 

 

Za pomoč pri izbiri ustreznega materiala in/ali odtenka se lahko obrnete tudi na naše svetovalce in arhitekte v JUB- ovem razstavnem in prodajnem salonu v Dolu pri Ljubljani. Vabljeni! 

Oglejte si odtenke po barvni karti JUB Favourite feelings.

 

 

Predstavitev barvne karte JUB Favourite feelings
Predstavitev barvne karte JUB Favourite feelings
Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si