DECOR Delight

Dekorativna tehnika z učinkom prelivajočih se odtenkov bo očarala vsakogar in iz vsake stenske površine bo naredila majhno umetniško delo. Perle, ki med nanosom pokajo in naredijo čarobno rapsodijo barvnih odtenkov na vaših stenah, bodo vlile popolnoma novo energijo vašemu interierju.

Za ljubitelje bolj nežnih tonov je tu osnova Light Silver, za tiste, ki imajo radi svoje stene v intenzivnih odtenkih, pa je na voljo osnova Dark Gold.

Takšna dekoracija bo zares obogatila vsak življenjski in poslovni prostor in dala dodaten pečat z edinstvenostjo, ki jo izžareva.

Tehnika Delight
DECOR Delight
Priprava in postopek izdelave

Priprava

1. Podlaga mora biti trdna, suha in čista, brez slabo vezanih delcev, prahu, oljnih madežev in druge umazanije.

2. Površine zgladimo z izravnalno maso iz družine JUBOLIN. Pustimo 12h, da se posuši. Posušen sloj pobrusimo in odprašimo.

Postopek izdelave

 

 

 

Nanos DECOR Primer (fine quartz)

 

Odtenki light silver in dark gold

Za vse odtenke light silver na podlago nanesemo DECOR Primer (fine quartz) v osnovnem belem odtenku. Za vse odtenke dark gold nanesemo na podlago DECOR primer (fine quartz) v sivem odtenku (Delight 500Z). DECOR Primer nanašamo z valjčkom ali čopičem, ter pustimo, da se suši 4-5ur.

 

 

 

Nanos DECOR Delight

 

V želenem odtenku in premešan DECOR Delight (nikakor ni dovoljeno mešanje v mešalnem stroju zaradi pokanja perl) nanašamo s čopičem v vseh smereh. DECOR Delight in DECOR Primer (fine quartz) jih niansiramo na JUMIX mešalnicah po barvni karti DECOR Delight (JUI). Počakamo 15 do 20 min oziroma tako dolgo, da material deloma zasuši.

 

 

 

Glajenje strukture

 

Nato zgladimo s plastično lopatico ter tako povzročimo pokanje perl, ki poda končni videz dekorativne tehnike.

 

Orodje in material

Orodje

  • valjček
  • širok dekorativni čopič
  • plastična gladilka

Material

  • DECOR Primer (fine quartz)
  • DECOR Delight light silver ali
  • DECOR Delight dark gold
DECOR Delight
DECOR Delight
DECOR Delight
Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si