DECOR Delight

Dekorativna tehnika z učinkom prelivajočih se odtenkov bo očarala vsakogar in iz vsake stenske površine bo naredila majhno umetniško delo. Perle, ki med nanosom pokajo in naredijo čarobno rapsodijo barvnih odtenkov na vaših stenah, bodo vlile popolnoma novo energijo vašemu interierju.

Za ljubitelje bolj nežnih tonov je tu osnova Light Silver, za tiste, ki imajo radi svoje stene v intenzivnih odtenkih, pa je na voljo osnova Dark Gold.

Takšna dekoracija bo zares obogatila vsak življenjski in poslovni prostor in dala dodaten pečat z edinstvenostjo, ki jo izžareva.

Tehnika Delight
DECOR Delight
Priprava in postopek izdelave

Priprava

 1. Za obe bazi se nanaša DECOR Primer (fine quartz).
 2. Za DECOR Delight (Light Silver) ne niansiramo temeljne barve, temveč ga nanašamo v osnovnem, belem odtenku.
 3. Za DECOR Delight (Dark Gold) niansiramo temeljno barvo v sivi odtenek. 

 

Postopek izdelave

 1. V želenem odtenku in premešan DECOR Delight (nikakor ni dovoljeno mešanje v mešalnem stroju zaradi pokanja perl) nanašamo s pomočjo čopiča s prečnimi potezami. 
 2. Počakamo 15 do 20 min oziroma tako dolgo, da material “povleče”, nato pa zgladimo s pomočjo plastične lopatice ter tako povzročimo pokanje perl, ki poda končni videz dekorativne tehnike.

 

Orodje in material

Orodje

 • valjček
 • širok dekorativni čopič
 • plastična gladilka

Material

 • DECOR Primer (fine quartz)
 • DECOR Delight light silver ali
 • DECOR Delight dark gold
DECOR Delight
DECOR Delight
DECOR Delight
Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si