JUBIN in kapljica navdiha

Les in kovina sta pomembna konstrukcijska in dekorativna elementa pri gradnji naših domov.

Za nujno zaščito smo zaokrožili ponudbo v okviru blagovne znamke JUBIN, ki vključuje transparentne in pokrivne premaze visoke kakovosti in odličnih lastnosti. Izdelki so plod večletnih raziskav in ustrezajo vsem zakonskim zahtevam in standardom s področja razvoja lazurnih in pokrivnih premazov.

 

 

 

 

Če so vaša izbira izdelki novih generacij, brez neprijetnih vonjav, z veliko izbiro odtenkov, namenjeni zaščiti kovinskih površin v interierju ali zaščitenemu eksterierju, vam ponujamo JUBIN izdelke na vodni osnovi

 

Zaščita in dekoracija lesa in kovine

 

 

Možnost niansiranja

 

 

Primerno za igrače in igrala

 

 

 

Brez neprijetnega vonja

 

 

 

UV-zaščita pred vremenskimi vplivi

 

 

 

Primerno za čebelnjake

 

NEGA LESA

Les v svoji osnovni obliki daje svojevrsten pečat prisotnosti narave v našem domu. Lesene obloge na fasadi in v notranjih prostorih ter pohištvo iz naravnega lesa nam dajejo občutek topline in domačnosti.

 

 

 

 

Les je izpostavljen staranju in raznim škodljivcem, zato ga je potrebno primerno zaščititi in negovati

 

 

 

Za zaščito lesa lahko uporabimo lazurne premaze, pri katerih zaradi prosojnosti ostane tekstura lesa vidna ali pa pokrivne barve v različnih barvnih odtenkih, ki so na voljo tudi v sistemu JUMIX. 

 

NEGA KOVINE

 

Kovina je pomemben konstrukcijski in dekorativni element pri izgradnji naših domov. Za njeno zaščito lahko izbirate pokrivne premaze visoke kakovosti in odličnih značilnosti. 

 

 

 

Kovinske površine je zaradi rjavenja nujno potrebno protikorozijsko zaščititi, sočasno pa barvana površina postane tudi prijetnejša.

 

 

 

Izdelki novih generacij, brez neprijetnih vonjav, z veliko izbiro odtenkov, namenjeni zaščiti kovinskih površin v interierju ali zaščitenemu eksterierju.

 

Za zaščito kovine in lesa so na voljo sistemske rešitve blagovne znamke JUBIN.

Oglejte si izdelke JUBIN V NOVI PODOBI, ki vključujejo transparentne in pokrivne premaze.

JUBIN izdelki za kovino
JUBIN izdelki za kovino
JUBIN izdelki za les
JUBIN izdelki za les
JUBIN in kapljica navdiha
Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si