JUBIZOL Brick

Dekorativni fasadni sistem

Opis

JUBIZOL Brick stencil šablona omogoča izvedbo imitacije opečnate površinepreizkušenimi materiali in komponentami iz standardne ponudbe JUBIZOL fasadnih sistemov. Izvedba je hitra in enostavna, izvede pa se lahko na klasičen JUBIZOL toplotnoizolacijski sistem. Rešitev vam omogoča prihranek časa in denarja, je trajna in primerna tako za podzidke kot za celotne fasadne površine.

Izvedba

Poljubno izbran JUBIZOL fasadni sistem ali drugo fasadno površino, zaključimo z armiranim osnovnim ometom in jo premažemo s fasadno barvo v niansi želene fuge. Na površino nalepimo samolepilne šablone - JUBIZOL Brick Stencil ter preko nanesemo poljubni JUBIZOL dekorativni omet v niansi želene opeke. Šablone takoj odstranimo.

Podrobnosti

 

 

Sestava

Izdelek

1,2

podlaga

Poljubno izbran JUBIZOL fasadni sistem ali druga fasadna površina

3,5

osnovni omet

JUBIZOL lepilna malta
JUBIZOL Strong Fix

4

armatura

JUBIZOL fasadna mrežica min 160 g/m2

6

osnovni premaz

ACRYLcolor (2 x nanos),
REVITALcolor AG (2 x nanos)

7

zaključna obdelava

JUBIZOL acryl finish S 1,5 mm
JUBIZOL TREND finish S 1,5 mm
JUBIZOL finish S 1.0 mm
JUBIZOL UNIXIL finish S 1,5 mm

 

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si