JUB Akademija

JUB Akademija vsako leto pripravlja vrsto izobraževanj, ki so namenjena in vsebinsko prilagojena različnim skupinam udeležencev.

Poleg predavanj, ki jih v JUB Akademiji namenjajo projektantom, arhitektom, nadzornikom v gradbeni dejavnosti ter upravnikom večstanovanjskih stavb, posebno pozornost posvečajo tudi izobraževalnim ustanovam ter energetskim menedžerjem, ki želijo pridobiti certifikat EUREM.

Največ, kar polovico vseh strokovnih izobraževanj, je v okviru JUB Akademije poleg lastnega prodajnega kadra namenjenih zlasti izobraževanju JUB-ovih kupcev, torej prodajalcem v dejavnosti trgovine, dobra tretjina pa izvajalcem – fasaderjem, slikopleskarjem za dekorativno obdelavo zidnih površin in keramičarjem. Ta številka vključuje tudi izobraževanja tujih JUB-ovih distributerjev na zahodno evropskih trgih ter v JUB-ovih odvisnih družbah.

   

 

JUB Akademija letno skupaj izobrazi več kot 8.000 udeležencev.

Cilji JUB Akademije so torej vsako leto čim bolj poglobljeno seznaniti posamezne skupine udeležencev o novostih, standardih in celovitih sistemskih rešitvah, ki jih ponuja JUB na domačem in tujih evropskih tržiščih. JUB Akademija tako nudi svojo strokovno podporo povsod tam, kjer JUB trži ali namerava tržiti svoje izdelke. V Sloveniji za potrebe izobraževanja organizira enodnevne, v tujini pa dvodnevne seminarje, predavanja, namenjena strokovnemu, tehničnemu in prodajnemu osebju, pa izvaja 10 predavateljev, članov JUB Akademije. Izobraževanja namreč pogosto potekajo tudi na zahodnih tržiščih kot tudi na trgih, kjer delujejo JUB-ove odvisne družbe - na Madžarskem, Slovaškem, Češkem, v Romuniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Črni Gori, BIH, Makedoniji in na Kosovu.

 

   

   

   

 

IZOBRAŽEVALNE VIDEO VSEBINE

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si