Barva leta 2023

Navdih iz narave in misel na naš planet sta vodila izbor JUB-ove barve leta 2023. Njena zgodba izhaja iz zastavljene misije: zmanjšati odpadke, več reciklirati, ponovno uporabljati surovine in premišljeno skrbeti za naše okolje. Zvezda leta 2023 je tako postal nebesno modri odtenek Freedom 520D.

Ustvarite zavetje v svojem domu in srcu. Dotaknite se neba, občutite naravo in na novo osmislite svoj dom. Svoj dom želimo spremeniti v varno zavetje, kjer se lahko sprostimo, pozabimo na stres delovnega dne in uživamo v kakovostnem bivalnem okolju ter času s svojo družino. 

   

   

S prepletanjem različnih modrih ali sorodnih tonov s hladnega spektra barvne lestvice (npr. zeleni, turkizni) na vzorcih pohištva, stenskih tapetah ali v dekorativnih dodatkih, kot so zavese, preproge, blazine, keramika z retro vzorci in sobne rastline, dosežemo pomirjujoč učinek in razbijemo monotonijo.

   

 

Z dodajanjem dopolnjujočih toplejših tonov (npr. zlati, rumeni, oranžni), kot so robusten les, pletene teksture ratana, matirano brušene kovine toplih barvnih tonov – medenina in baker, tkanine ognjenih in sončnih odtenkov, v ambient vnesemo več razgibanosti in dramatičnosti.

 

Na novo ustvarjeni in uporabljeni naravni kosi dodajo vašemu prostoru bogastvo občutkov ter brezčasne kakovosti.  

   

   

 

Narava nam daje življenje, ohranimo jo. Za nas je ključno ustvarjanje prijetnega bivalnega prostora za trenutke, ki vas podpirajo v življenju. V JUBU s pridobljenim certifikatom EU Ecolabel, ki upošteva celoten življenjski cikel izdelka (LCA) in zagotavlja zmanjšanje njegovega učinka na okolje, podpiramo trajnostni razvoj za naš planet – naš dom. Narava ni le vir navdiha, je življenje. Za vas smo jo ohranili v nebesno modri.

   

   

      

Ne spreglejte! Barva leta v JUPOL Trendu. Zapakirana kot že pripravljena  notranja zidna barva JUPOL Trend Sky blue.

 

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si