EPS

Ekspandirani polistiren (expanded polystryrene ali krajše EPS), ki je poznan pod nazivom "STIROPOR", je na trgu prisoten že od l. 1954. »Styropor®» je kot material izjemnih toplotno-izolacijskih (λ =0.041 do 0.032 W/mK) in mehanskih lastnosti, nizke cene in enostavnega vgrajevanja zelo hitro osvojil svetovno gradbeništvo in je še danes eden najbolj uporabljenih materialov v gradbeništvu za toplotno in zvočno izolacijo

Kvaliteta stiropora je zelo odvisna od vhodnih surovin, tehnologije proizvodnje, kontrole celotnega proizvodnega procesa in izhodne kontrole izdelka. Za vse stopnje smo v podjetju JUB maksimalno poskrbeli, kar zagotavlja doseganje najvišjih kakovostnih standardov izdelkov. Kvaliteta je pod rednim nadzorom certifikacijskih ustanov. Izredno pomembno je tudi dejstvo, da izdelki nimajo škodljivih vplivov na okolje in se v celoti reciklirajo. 

Blagovni znamki JUBIZOL in EUROTHERM vključujeta visoko kvalitetne izolacijske plošče iz ekspandiranega polistirena, ki jih odlikuje:

  • izjemna toplotna in zvočna izolacija; 
  • visok prihranek energije
  • skladnost ekspandiranega polistirena - EPS z evropskim standardom SIST EN 13163 za uporabo od temeljev do strehe; 
  • trajna in zanesljiva kvaliteta izdelkov proizvedenih po najmodernejši tehnologiji; 
  • enostavna vgradnja; 
  • visoka okoljska prijaznost. 

 

Tip EPS

JUBIZOL

EUROTHERM

JUB

Fasadni stiropor

x

x

 

Gradbeni stiropor z različno tlačno trdnostjo

 

x

 

Embalažni in tehnični stiropor

 

 

x

 

 

 

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si