JUB družini v stiski za novi dom podaril barve JUPOL in materiale za fasado

V Dolu pri Ljubljani, 11. aprila 2024:  V Prekmurju je 8. in 9. aprila potekala odmevna dvodnevna humanitarna akcija slikopleskarjev, ki so v okviru Območne obrtno-podjetniške zbornice Murska Sobota ponovno združili moči in družini, ki ji je lani požar popolnoma uničil hišo in gospodarsko poslopje, pomagali pri gradnji novega doma. Z barvami JUPOL so tako slikopleskarji v letošnji humanitarni akciji prepleskali notranje bivalne prostore v skupni površini 600 m², da pa bi objekt dobil še lepo novo zunanjo podobo, so s kakovostnimi JUB-ovimi materiali izvedli tudi potrebna fasaderska dela. S tem so vsi sodelujoči izkazali svojo veliko solidarnost in složnost za podporo družini v stiski, ki je čez noč ostala brez svojega doma. 

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si