DECOR Moonlight

Dekorativna tehnika z žametnim učinkom, ki bo oplemenitila vaš poslovni in življenjski prostor. Nežen, prefinjen učinek na vaših stenah nikogar ne bo pustil ravnodušnega. Odlično se bo vklopila v moderne, pa tudi v bolj rustikalne interierje.

Čudovitih 80 barvnih odtenkov kot tudi dve tehniki nanosa bodo zagotovo zadovoljili tudi tiste z najbolj zahtevnim okusom. Moonlight tehnika z bolj poudarjeno strukturo bo dala vašemu interierju poseben kreativni pečat.

Tehnika Moonlight
DECOR Moonlight
Priprava in postopek izdelave

Priprava podlage

 

1. Podlaga mora biti trdna, suha in čista, brez slabo vezanih delcev, prahu, oljnih madežev in druge umazanije.

2. Površine zgladimo z izravnalno maso iz družine JUBOLIN. Pustimo 12h, da se posuši. Posušen sloj pobrusimo in odprašimo.

Postopek izdelave

 

 

 

Nanos DECOR Primer (smooth)

 

Z valjčkom, čopičem ali airless napravo nanesemo DECOR Primer (smooth) razredčen z 40-50% vode v dveh nanosih. Pustimo, da se suši 4 do 5 ur. Posušen sloj pobrusimo in odprašimo.

 

 

 

Nanos DECOR Cashmere

 

Na posušen sloj nanesemo DECOR Cashmere v želenem odtenku (na JUMIX mešalnicah po barvni karti DECOR Cashmere (JUH), s pomočjo plastične lopatice. Material nanašamo v vseh smereh. Pustimo, da se suši 6 do 8 ur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nanašamo DECOR Cashmere v drugem sloju tako, da s pomočjo plastične lopatice neenakomerno nanašamo dekorativni material na že posušen prvi sloj, tako rekoč vtapkamo.

 

 

 

Glajenje strukture

 

Ko material deloma zasuši, pričnemo gladiti z lopatico.

Orodje in material

Orodje

  • valjček
  • plastična gladilka

Material

  • DECOR Primer (smooth)
  • DECOR Cashmere
DECOR Moonlight
DECOR Moonlight
DECOR Moonlight
Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si