DECOR Charm

Dekorativna tehnika z žametnim učinkom, ki bo oplemenitila vaš poslovni in življenjski prostor. Nežen, prefinjen učinek na vaših stenah nikogar ne bo pustil ravnodušnega. Odlično se bo vklopila v moderne, pa tudi v bolj rustikalne interierje.

Čudovitih 80 barvnih odtenkov kot tudi dve tehniki nanosa bodo zagotovo zadovoljili tudi tiste z najbolj zahtevnim okusom. Tehniko Charm odlikuje nežna struktura, vašemu interierju pa bo dala poseben kreativni pečat.

Tehnika Charm
DECOR Charm
Priprava in postopek izdelave

Priprava podlage

1. Podlaga mora biti trdna, suha in čista, brez slabo vezanih delcev, prahu, oljnih madežev in druge umazanije.

2. Površine zgladimo z izravnalno maso iz družine JUBOLIN. Pustimo 12h, da se posuši. Posušen sloj pobrusimo in odprašimo.

Postopek izdelave

 

 

 

 

Nanos DECOR Primer (smooth)

Z valjčkom, čopičem ali airless napravo nanesemo DECOR Primer (smooth) razredčen z 40-50% vode v dveh nanosih. Pustimo, da se suši 4 do 5 ur. Posušen sloj pobrusimo in odprašimo.

 

 

 

Nanos DECOR Cashmere

Na posušen sloj nanesemo DECOR Cashmere v želenem odtenku (na JUMIX mešalnicah po barvni karti DECOR Cashmere (JUH), s pomočjo plastične lopatice. Material nanašamo v vseh smereh. Pustimo, da se suši 6 do 8 ur. Nanašamo DECOR Cashmere v drugem sloju, na enak način kot prvi sloj.

 

 

 

 

 

Poravnava debeline

Ko material deloma zasuši, pričnemo krožno gladiti z lopatico v obliki številke 8.

 

Orodje in material

Orodje

  • valjček
  • plastična gladilka

 

Material

  • DECOR Primer (smooth)
  • DECOR Cashmere
DECOR Charm
DECOR Charm
DECOR Charm
DECOR Charm
DECOR Charm
DECOR Charm
DECOR Charm
DECOR Charm
DECOR Charm
Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si