DECOR Crystal

Dekorativna tehnika s svetlikajočim se učinkom bo prinesla košček glamurja in prestiža v vaš vsakdan. Vaši stropi z moderno razsvetljavo, hodniki ali pa samo del stene v dnevni sobi ali v poslovnem prostoru bodo osveženi s tem elegantnim, magičnim učinkom.

Paleta 80 barvnih odtenkov vam ponuja izbiro tako za moderne poslovne in gostinske objekte kot tudi za vaš bivalni prostor. 

Tehnika Crystal
DECOR Crystal
Priprava in postopek izdelave

Priprava

1. Podlaga mora biti trdna, suha in čista, brez slabo vezanih delcev, prahu, oljnih madežev in druge umazanije.

2. Površine zgladimo z izravnalno maso iz družine JUBOLIN. Pustimo 12h, da se posuši. Posušen sloj pobrusimo in odprašimo.

Postopek izdelave

 

 

 

Nanos DECOR Primer (fine quartz)

 

DECOR Primer (fine quartz) niansiramo v enakem odtenku kot DECOR Crystal, na JUMIX mešalnicah po barvni karti DECOR Cystal (JUK). Nanesemo na površino z valjčkom ali čopičem v enem nanosu. Pustimo, da se suši 4-5h.

 

 

 

Nanos DECOR Crystal

 

V DECOR Crystal (0,65l) vmešamo bleščice DECOR Crystals (26g). Mešanico nanesemo na pripravljeno podlago s čopičem, valjčkom ali airless brizganjem.

 

 

 

Po potrebi nanašamo tudi drugi nanos. Čas sušenja med prvim in drugim nanosom je od 4–6 ur.

Orodje in material

Orodje

  • valjček
  • širok dekorativni čopič

Material

  • DECOR Primer fine quartz
  • DECOR Crystal
  • DECOR Crystals
DECOR Crystal
DECOR Crystal
DECOR Crystal
Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si