Humanitarni projekti

JUB bo praznovanje 50-letnice JUPOL-a vse leto obeleževal s humanitarnostjo

JUB, najstarejši proizvajalec zidnih barv s 144-letno tradicijo, bo 50-letnico blagovne znamke JUPOL skozi vse leto zaznamoval tudi  s humanitarnostjo. V vseh državah, kjer posluje preko svojih družb, bo na različne načine podprl številne javne ustanove in družine, ki so se znašle v socialni stiski, humanitarni projekti pa bodo tesno povezani s številkama 50 (let) ali 5 (desetletij).

Kot družbeno odgovorno podjetje JUB tako izkazuje spoštovanje do svojih zvestih kupcev, partnerjev in okolja, v katerem deluje že desetletja, predvsem pa s takim ravnanjem izkazuje veliko mero tenkočutnosti do najbolj ranljivih skupin v različnih regijah, ki so odrinjene na socialni rob. Humanitarne aktivnosti bodo v nekaterih državah tesno povezane tudi s potovanjem vedra JUPOL, ki bo v dobrih dveh mesecih opravilo kar 5.000 kilometrov dolgo pot skozi 10 držav.

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si