Humanitarnost v sklopu praznovanja 50-letnice

V letu 2019 smo obeležili častitljivi obletnici – 100-letnico imena JUB in 50 let blagovne znamke JUPOL. Blagovna znamka JUPOL, ki je v preteklih 50 letih postala sinonim za kakovostne notranje zidne barve, je tesno povezana z razvojem podjetja. Danes je naša najmočnejša blagovna znamka in tudi največja prodajna uspešnica, ki jo povezuje že na milijone zadovoljnih in zvestih uporabnikov različnih generacij. Leto 2019 je bilo tako v Sloveniji kot na drugih tržiščih, kjer JUB posluje preko svojih družb, prepleteno s praznovanjem, številnimi srečanji in dogodki.

Ob tej priložnosti smo  obeležili tudi z več kot 5.000 kilometrov dolgim potovanjem vedra JUPOL skozi 10 držav, s katerim smo želeli simbolično povezati vse trge, kjer je blagovna znamka JUPOL uveljavljena že 5 desetletij. JUPOL je tako iz države v državo kot zahvalo za dolgoletno zaupanje milijonov ponosno nosil dobre želje, misli in srečo tistim, ki jo najbolj potrebujejo.

V Severni Makedoniji smo  z barvami JUPOL podprli 5 javnih ustanov, med njimi vrtce, šole in bolnišnice, medtem ko smo na Kosovu prebarvali 50 večjih zidnih površin v različnih javnih ustanovah.

V Črni gori barve JUPOL podarjajo zdravstvenim domovom, šolam in ustanovam za otroke s posebnimi potrebami, v osmih mestih pa še 8 otroškim vrtcem ter pri njih izvajajo  likovni natečaj za najmlajše.

V Srbiji sta potekali dve humanitarni akciji v sodelovanju z Rdečim križem, da bi do konca leta od vsakega prodanega vedra barve JUPOL zbrali sredstva za letovanje 50 otrok iz socialno ogroženih družin, ki so jih namestili v kampu Baošići v Boki Kotorski. JUB je podaril tudi potrebne materiale za sanacijo 50 objektov v Beogradu, 50 mladostnikom pa omogočil šolanje na praktičnih delavnicah, kjer so kot vajenci uporabljali JUB-ove materiale in  najbolj prizadevnim ponudili tudi zaposlitev.

V Bosni in Hercegovini smo med potovanjem vedra JUPOL, ki je obiskalo sedem večjih mest, ter drugod po državi ob sodelovanju lokalnih skupnosti in tamkajšnjih trgovcev z gradbenimi materiali, z JUPOL barvami obdarili 50 ustanov, kot so vrtci, šole in bolnišnice.

Na Hrvaškem smo 50 otroškim vrtcem poleg barv JUPOL podarili tudi izdelke drugih blagovnih znamk iz JUB-ovega proizvodnega programa. Na Madžarskem smo z barvami JUPOL obdarili predvsem velike družine z najmanj tremi mladoletnimi otroki, JUB-ovi zaposleni pa so s skupnimi močmi v enem od madžarskih mest prebarvali še eno od javnih ustanov.

Tudi na Češkem sp vso pozornost posvetili družinam, ki živijo na socialnem robu, na Slovaškem pa v sodelovanju z eno izmed humanitarnih organizacij podarili barve družinam, šolam in vrtcem, pri čemer so enega od objektov prebarvali sami.

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si