Z nakupom JUPOL Classica v Tednu otroka® pomagajte tudi vi

Planirate osvežitveno barvanje prostorov? Storite to skupaj z družinskimi člani in naredite barvanje zabavno, obenem pa pomagajte tistim, ki morda teh občutkov ne morejo deliti z drugimi.

V sodelovanju z Zvezo Prijateljev Mladine Slovenije bomo v Tednu otroka®, ki bo potekal od 3. do 9. oktobra 2022, od vsakega prodanega izdelka JUPOL Classic, katerekoli embalažne enote, podarili 1 EUR za otroke.

 

Zakaj je JUPOL Classic prva izbira kupcev že več kot 50 let?

  • Preprost nanos.
  • Okolju in uporabniku prijazna barva.
  • Prebarvana površina ima lep končni izgled.
  • Vrhunska paroprepustnost.
  • Odpornost na suho brisanje.     

 

O Tednu otroka®

Letos poteka Teden otroka pod sloganom Skupaj se imamo dobro. V preteklih dveh letih so bila zaradi korona virusa otrokom prikrajšana medsebojna druženja in interakcije, ki jih otroci nujno potrebujejo za socialni in psihološki razvoj. Povečale so se stiske otrok, zato bo poudarek letošnjega Tedna otroka® na medsebojnih odnosih, prijateljstvu, sodelovanju in zaupanju.

V JUB-u bomo od vsakega prodanega izdelka JUPOL Classic, katerekoli embalažne enote, v Tednu otroka® prispevali 1 evro za razvoj programov, ki so namenjeni za otroke.

 

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si