Kako izpeljati sanacijo objekta?

Kako lahko izpeljem sanacijo dela objekta, kjer zaradi nepravilne vgradnje ali pomanjkanja izolacije prihaja do problemov z vdorom vode ali vlage?

 

Odgovor

S pomočjo izdelkov in sistemskih rešitev HYDROSOL lahko ustrezno zaščitite objekt pred vdorom vlage ali vode v prostore ter ga estetsko zaključite. Blagovna znamka HYDROSOL združuje širši spekter skupin izdelkov, ki so potrebni za učinkovito
vodotesno zaščito in vgradnjo keramike. Seveda pa so na voljo tudi drugi izdelki iz družine JUB, ki pripomorejo k dobri izvedbi.

Blagovna znamka HYDROSOL združuje naslednje skupine izdelkov:

  • izdelki za izvedbo hidroizolacijo površin (skupina Hidrozol)
  • lepila za keramične obloge (skupina Akrinol)
  • tesnilne mase (skupina Juboflex)
  • fugirne mase.

Hidroizolacija objektov je ena izmed zahtevnejših faz pri gradnji objektov. Namen te faze je dolgoročna zaščita objekta ali površine pred vdorom padavinske vode, zaščita pred prodiranjem vlage tako v vertikalni kot horizontalni smeri, ne glede na to ali gre za zunanjo ali notranjo površino. Voda, vlaga ali kakšna druga tekočina, ki prodre v notranjost stavbe, podlage ali zidu to površino trajno degradira (gnitje, rahljanje betona, razvoj plesni in podobno), v večini primerov pa tudi estetsko skazi površino. Prav tako pa vlažni prostori poslabšajo bivanjske razmere in samo kakovost bivanja. Voda vedno najde svojo pot skozi beton, razpoke, dilatacije in ostale napake, ki nastanejo zaradi neustrezne gradnje.

Svetujemo vam, da se posvetujete z našim strokovnjakom za tehnično pomoč na terenu za segment hidroizolacije in vgradnja keramike:

Tehnična pomoč za hidroizolacijo in vgradnjo keramike

Telefon

E-pošta

Boris Bokal

01/5884-387 ali 051 326 452

boris.bokal@jub.eu

 

Za morebitna potrebna dodatna pojasnila vam je v našem razstavnem salonu JUB Design Studio na voljo tehnični svetovalec. Lahko nas pokličete tudi po telefonu, na brezplačno telefonsko številko 080 15 56, po elektronski pošti pa smo dosegljivi na naslovu info@jub.eu. Preverite naš delovni čas.

Z veseljem vam bomo pomagali.

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si