JUB Barve spremenijo dom 2020

Ko se odločamo za prenovo doma, je eno izmed prvih vprašanj, ki si ga običajno zastavimo, katero barvo izbrati za stene.

Zagotovo niste edini, ki ste ob izbiri odtenkov v barvni karti osupli nad množico podobnih, a različnih barvnih tonov. Ponavadi sta negotovost in strah, da bi izbrali napačen odtenek razlog, da pristanemo pri najbolj varnem BELEM odtenku.

 

Želimo si, da ob branju in gledanju naslednjih strani najdete samozavest in navdih za oblikovanje barvne harmonije, ko se boste v prihodnje odločali za prenovo ali osvežitev svojega doma.

Z upoštevanjem osnovnih pravil, bo ustvarjanje lepega in skladnega ambienta vašega doma zabavno in enostavno.Naj izgovor, da kombiniranje različnih odtenkov »ni vaša močnejša stran« ne bo več razlog za izbiro bele barve v prostoru. Prav zato smo za vas pripravili praktične in uporabne nasvete o tem kakšne barvne odtenke izbrati, kako jih kombinirati in v katerih prostorih jih uporabiti.

 

ENOTONSKA ALI MONOKROMATSKA HARMONIJA

SORODNA ALI ANALOGNA HARMONIJA

KONTRASTNA ALI KOMPLEMENTARNA HARMONIJA

TRIADNA ALI TRIKOTNA BARVNA HARMONIJA

6 KORAKOV DO PRAVE IZBIRE ODTENKA

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si