Obvestilo za stranke in poslovne partnerje: kako do nas

Pretekli vikend smo nemočno spremljali katastrofalne prizore, kakršnih v Sloveniji ne pomnimo. Žal štejemo mrtve, na tisoče ljudi je evakuiranih, mnogi so ostali brez svojih domov, uničena je infrastruktura in gospodarski objekti, kar nekaj podjetij beleži nepopisno škodo. Iskreno upamo, da ste vi in vaši najdražji na varnem in nepoškodovani. V prihodnjih dneh bomo ocenili posledice v državi. Na JUB-u večjih nevšečnosti na srečo ni bilo, zato smo normalno pričeli z delom in morebitne težave rešujemo sproti. Največji izziv v dani situaciji bo seveda logistika (dostava in odprema) zaradi zaprtih in poškodovanih cest. Avtocestno omrežje je že odprto in normalno prevozno za ves promet.

Zaradi naraslih voda je na glavni cesti od izvoza z avtoceste pred Dolom pri Ljubljani močno poškodovan most, zato je ta odsek ceste popolnoma zaprt. Predlagali smo, da do nadaljnjega poteka tovorni promet preko izvoza Domžale (na avtocesti Ljubljana - Maribor) in nato skozi Ihan do Dola pri Ljubljani. Iz smeri Ljubljane bo zato potrebno pot podaljšati po avtocesti od obstoječega izvoza Šentjakob v smeri Maribora do naslednjega "izvoza Domžale" in nato skozi naselje Ihan do Dola pri Ljubljani. Iz smeri Maribora pa zapustite avtocesto en izvoz prej kot običajno (izvoz Domžale) in se skozi Ihan odpravite do Dola pri Ljubljani.

Obvozna cesta skozi Ihan je dvopasovna in dovolj široka za tovorni promet. Na določenih ovinkih je potrebno paziti in biti potrpežljiv, ko se srečata dva tovornjaka. Ker cesta poteka skozi dve vasi, je omejitev hitrosti nižja. Zaradi gostega prometa posebno pozornost namenite varnosti pešcev in kolesarjev. V primeru dodatnih vprašanj se obrnite na našo logistiko (01/ 5884 165). 

Naša trgovina je normalno odprta vsak delovni dan med 7.00 in 15.00.

Ostanimo varni.

  

 

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si