Barve spremenijo dom: obnavljajmo skupaj

Po uničujočih poplavah, ki so prizadele Slovenijo, smo v JUB-u skupaj s partnerji stopili v akcijo s projektom “Barve spremenijo dom: obnovimo Skupaj”. Projekt, ki druži v težkih časih, je izraz solidarnosti in enotnosti ter bo v pomoč pri obnovi slovenskih domov. 

V JUB-u smo prisluhnili stiskam, ki jih je povzročila avgustovska ujma. Z Zvezo prijateljev mladine Slovenije in Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije – sekcijo slikopleskarjev, fasaderjev in črkoslikarjev smo zagnali humanitarni projekt, s katerim žrtvam poplav pomagamo z donacijo sanacijskega materiala. K projektu so se pridružili tudi naši dobavitelji (surovin), ki so s svojo gesto še dodatno pripomogli k večji količini donacijskega materiala. Ta skupno znaša 55.350 L notranjih zidnih barv in bo poleg obnove slovenskih domov namenjena tudi obnovi javnih objektov. V drugi fazi projekta bodo namreč rokave zavihali izvajalci iz Sekcije Slikopleskarjev, fasaderjev in črkoslikarjev ter pomagali pri izvedbi prenove.

Če ste tudi vi med tistimi oz. poznate prijatelje/sorodnike/znance, ki jim avgustovske poplave niso prizanesle, vlogo za donacijo JUB-ovih izdelkov (notranjih zidnih barv), skupaj z več informacijami, najdete na spletni strani Zveze prijateljev mladine Slovenije. Skupaj nam bo uspelo.

obnavljamo skupaj
blop

Sorodne vsebine