Dobrodošli na naši novi spletni strani

Iz JUB-a vam z veseljem sporočamo, da je z današnjim dnem zaživela naša nova, moderna spletna stran www.jub.si, ki smo jo zasnovali z mislijo na vas, naše uporabnike. Cilj prenove je bil povsem preprost: omogočiti čim hitrejši in enostavnejši dostop do želenih informacij ter hkrati navdihniti obiskovalca. Zasnovana je za vsako ciljno skupino, ki lahko sedaj na enem mestu do iskanih vsebin dostopa z le nekaj kliki!

Nova spletna stran vam odslej prinaša še izboljšano uporabniško izkušnjo, saj smo posebno pozornost namenili nasvetnim vsebinam.

Kot zaupanja vreden proizvajalec trajnostnih gradbenih materialov se v JUB-u posvečamo celoviti podpori za stranke. Na naši novi spletni strani boste odkrili zakladnico uporabnih vsebin, ki vključujejo ključne informacije, strokovna pojasnila, praktične nasvete in celovite storitve. Te vam bodo v dragoceno pomoč pri snovanju sanjskega doma, bodisi pri prenovi ali novogradnji, ter vam olajšale pot do uspešne izvedbe zastavljenih projektov. S pomočjo bogate palete barvnih kombinacij in trendovskih smernic pa prenovljena spletna stran služi tudi kot inspiracija pri ustvarjanju edinstvenega in stilsko dovršenega doma.

Zagotovo se boste razveselili tudi prenovljenega prikaza barvne karte, ki vam bo olajšal izbiro barv. Dodali smo seveda še posebne vsebine za profesionalce, ki omogočajo hitro in enostavno iskanje informacij o izdelkih, vključno s pripadajočo tehnično dokumentacijo.

Po zagonu slovenske različice bomo postopoma prenovili še spletne strani za naša druga tržišča, kjer poslujemo, tako da bodo izboljšav deležni tudi naši mednarodni uporabniki.

Za najnovejšo prenovo naše spletne strani, ki vam na dlani ponuja celovite rešitve ter predstavlja inovativne ideje za prenovo vašega doma, se zahvaljujemo agenciji AV Studio, ki je s svojim strokovnim pristopom poskrbela za sodobno in uporabnikom prijazno spletno mesto. Potrudili se bomo, da bomo naše storitve v prihodnje predstavili še bolj barvito in natančno, da bodo zagotovo vredne vaše pozornosti.

Vabljeni k obisku in odkrivanju vseh novosti, ki smo jih pripravili za vas!

blop

Sorodne vsebine