Kopalnica brez ploščic? Zakaj pa ne!

Prisegate na klasičen ali modernejši stil kopalnice? Na prvo mesto postavljate estetiko ali praktičnost? Kaj pa, če se združi kar oboje in se odločite za kopalnico brez ploščic? Tradicionalne keramične ploščice in fuge, kjer se skozi leta nabere trdovratna umazanija, namreč lahko s tehniko HYDROSOL Decor sistema zamenjate za nadvse eleganten stil. Hkrati pa še poenostavite čiščenje in vzdrževanje.

Za hidroizolacijo kopalnice se lahko odločite tako v primeru novogradnje kot tudi, če staro kopalnico želite »pomladiti«. Keramične ploščice z različno debelimi fugami namreč pri HYDROSOL Decor sistemu nadomestimo s stenskimi površinami, povsem brez keramičnih oblog, nanje se nanese le ustrezne dekorativne notranje barve. Poleg neomejene igre z vzorci, niansami, barvami in detajli, ki jih na takšen način lahko vpeljete v prostor, se izognete še dolgotrajnemu čiščenju ter skrbi pred algami in plesnijo. Pri HYDROSOL Decor sistemu gre namreč za še dodatno zaščito pred slednjimi, ob enem pa ga odlikujejo tudi:

  • izjemna vodotesna zaščita,
  • popolna vodoodbojnost,
  • enostavno vzdrževanje,
  • izjemen estetski izgled,
  • sanacija brez dolgotrajnih in dragih postopkov ter
  • sanacija brez prahu in umazanije pri odstranjevanju keramičnih ploščic.

Zaradi vsega naštetega je poleg kopalnice primeren tudi za druge obremenjene površine, kot so tla in stene na hodniku, stopnišču, pa v jedilnicah in kuhinjah …

Individualno svetovanje in izbira pravega izvajalca

 

Se torej spogledujete z idejo nove kopalnice brez ploščic, pa imate še kar nekaj vprašanj? Oddajte povpraševanje za  individualno svetovanje na katerem boste izvedeli vse o sistemu.

Če ste med tistimi, ki vas je HYDROSOL Decor sistem že navdušil, vendar še iščete izvajalca, vam pri tem lahko pomagamo. Pri nas imamo bazo certificiranih izvajalcev iz vseh slovenskih regij. Če želite prihraniti na času pri iskanju in obenem dobiti ustreznega izvajalca, vas vabimo da nam pišete.

Vabljeni na prestavitev sistema v JUB Design Studio

V JUB Design studiu organiziramo predstavitve HYDROSOL sistema. Na dogodku bomo predstavili omenjen sistem, odgovorili na vsa vprašanja, spoznali in povezali pa se boste tudi z izvajalci, ki delajo s sistemom. Ogledali si boste lahko še končne podobe kopalnic in morda med njimi našli idealno zase.

 

 

blop

Sorodne vsebine