Dodaj ptičji hišici zaščito in unikaten izgled!

Ptičje hišice so v uporabi predvsem pozimi. Še posebno, ko pade sneg. Neprecenljivi so trenutki pozimi, ko se naš pogled ustavi na, s snegom pokriti hišici, polni dobrot za drobne lokalne ptice, ki pridno trejo semena in se gostijo. Včasih zna biti tak pogled še posebej pisan in ga lahko popestrimo še dodatno s pisano ptičjo hišico.

Material za izdelavo ptičjih hišic je najprimernejši les, ki pa ga je potrebno zaščiti pred vremenskimi vplivi. Priporočamo zaščito z JUBIN Decor universal, ki ima odlično pokrivnost ter UV zaščito pred vremenskimi vplivi. Prav tako je zaradi zelo nizkih emisij v prostoru ter okolju uporabniku prijazen. Je na vodni osnovi in lahko svojo ptičjo hišico pobarvate skupaj z vašimi najmlajšimi, ter se ob tem še zabavate in naredite nekaj koristnega za ptice. JUBIN Decor universal ima certifikat za ustreznost premaza za zaščito igral in za stik z živili.

     

Koraki, ki so potrebni pri zaščiti novega lesa:

Pri obnovitvenem barvanju:

V kolikor želite bolj umirjene tone in poudariti naravno strukturo lesa pri vaši ptičji hišici vam priporočamo izbor JUBIN Lasur, kjer je struktura lesa vidna.

Izberite svoje barvite odtenke in popestrite vaš vrt z unikatno ptičjo hišico ter naredite nekaj dobrega za ptice.

Želimo vam prijetno in kreativno ustvarjanje!
Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si