Dodajte ptičji hišici zaščito in unikaten izgled!

Ptičje hišice so v uporabi predvsem pozimi, še posebej, ko sneži. Neprecenljivi so trenutki, ko se naš pogled ustavi na, s snegom pokriti, hišici, polni dobrot za drobne lokalne ptice, ki pridno trejo semena in se gostijo. Včasih zna biti tak pogled še posebej idiličen in ga dodatno lahko popestrimo s pisano ptičjo hišico.

 

Najprimernejši material za izdelavo ptičjih hišic je les, ki pa ga je pred zunanjimi vplivi potrebno ustrezno zaščiti. Najustreznejša barva za les, ki zagotovi zaščito, je JUBIN Decor universal. Ima odlično pokrivnost ter UV zaščito pred vremenskimi vplivi, zaradi zelo nizkih emisij v prostoru in okolju pa je uporabniku prijazen. Odlikuje ga certifikat za ustreznost premaza za zaščito igral in za stik z živili. Je barva za les na vodni osnovi, zato lahko brez slabe vesti ptičjo hišico pobarvate skupaj z vašimi najmlajšimi ter združite prijetno s koristnim.

veliko barvitih ptičjih hišic, ki so postavljene ena zraven druge

Koraki, potrebni pri zaščiti novega lesa:

1-2 sloja JUBIN Decor primer

2 sloja JUBIN Decor universal v željenem odtenku in sijaju

 

Koraki, potrebni pri obnovitvenem barvanju:

1-2 sloja JUBIN Decor universal v željenem odtenku in sijaju

Če želite bolj umirjene tone in poudariti naravno strukturo lesa, priporočamo izbor JUBIN Lasur, kjer je struktura lesa vidna.

Izberite barvite odtenke in popestrite vaš vrt z unikatno ptičjo hišico. Ob tem vam želimo prijetno in kreativno ustvarjanje!

blop

Sorodne vsebine