JUPOL Classic Lady – z rožami za dame

V JUB-u smo za letošnji marec, v katerem se vsi veselimo prebujanja narave ter slavimo praznik žensk, pripravili izdajo posebej oblikovane embalaže notranje zidne barve JUPOL Classic Lady. Z njo želimo vsem damam izkazati posebno priznanje za vašo neprecenljivo vlogo pri načrtovanju in izvedbi prenove naših domov.

 

S svojo vodilno blagovno znamko JUPOL Classic na takšen način izkazujemo spoštovanje vsem ženskam, ki s svojimi kreativnimi idejami spreminjate domove in vanje vnašate barve, mehkobo in milino. Barva JUPOL Classic Lady Special Edition bo na voljo le v omejeni količini v mesecu marcu.

Marec je namreč mesec, ko nas osrečujejo vse lepši in toplejši dnevi, in tudi čas, ko običajno načrtujemo prenovo doma. In ker ste prav ženske tiste, ki nas v družinskem in poslovnem okolju s svojimi barvitimi zgodbami vedno znova navdihujete, smo se v JUB-u odločili, da vam s prav posebnim imenom in pakiranjem barve JUPOL Classic Lady Special Edition izkažemo pozornost, ki si jo zaslužite. Za vso vašo neizmerno energijo, ki jo izžarevate, za vse ideje, zamisli in rešitve, s katerimi spreminjate in soustvarjate prijeten in barvit dom. Naj nas prilagojena embalaža, čutno opremljena s cveticami, v tem čudovitem pomladnem mesecu spominja na pomembno vlogo žensk v naši družbi, ki jo neizmerno cenimo.

jupol classic lady edition
blop

Sorodne vsebine