Barve vplivajo na videz prostorov, jim dajejo energijo, se prepletajo z okolico in pričarajo različna vzdušja. Vplivajo tudi na naše razpoloženje, zato je odločitev, katere nianse bodo krasile naš dom, bolj pomembna, kot si mislimo. Pri tej odločitvi vam lahko pomagamo, tako z izbiro barvnih odtenkov kot tudi z naborom ustreznih izdelkov, ki bodo vaš dom spremenili v prijetno okolje, v katerem se boste počutili kar se da najbolje.

V sodelovanju z notranjimi oblikovalci in arhitekti vam nudimo izdelavo barvne študije.

Barvna študija za fasado

Na osnovi vašega spletnega naročila vam izdelamo barvno študijo. Izdelana je na osnovi digitalne fotografije – kot fotomontaža. Vsebuje tri barvne različice, ki so izdelane na osnovi ene digitalne fotografije. Cena barvne študije znaša 58,56 EUR.

Če se boste odločili za katerega od naših fasadnih sistemov JUBIZOL, je barvna študija brezplačna. V tem primeru kontaktirajte našo tehnično ekipo na terenu in se dogovorite za podrobnosti.

V primeru, da želite naročiti barvno študijo, pa ne veste ali boste izbrali naš fasadni sistem ali sistem drugega ponudnika, je študija plačljiva, vendar vam kasneje, če odločite za naš fasadni sistem, strošek izdelave povrnemo.

Naročite barvno študijo za fasado
Haus Kubus weiss geputzt