Zvezdnik NBA lige Boban Marjanović z JUB-om v skupni humanitarni akciji za otroke

V JUB-u smo z letošnjo humanitarno akcijo poskrbeli za energetsko učinkovito prenovo notranjosti osnovne šole v Boljevcu v Srbiji, kraju, kjer se je rodil in svojo športno kariero začel srbski reprezentant in svetovno znani košarkar Boban Marjanović, ki že nekaj let uspešno igra v NBA ligi.

22. avgusta se je 224 cm visoki center, ki nosi številko čevljev 56, športne obutve pa 57, na srečanju ob prenovi šole nasmejano družil s tamkajšnjimi šolarji, humanitarni projekt pa podprl še s spretnim nanašanjem barv na zidne površine. 450 učencev bo tako jeseni sedlo v sveže in barvite učilnice, v šolo pa jih bo s pročelja privabljal tudi mural 'Vse poti vodijo v šolo', ki ga je umetnica Marija Savić za poslikavo fasade izdelala z JUB-ovimi barvami.

Več o dogodku in prenovi šole preberite v sporočilu za javnost.

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si