V JUB Akademiji v januarju in februarju izobražujemo trgovce z gradbenimi materiali in tehničnim blagom

V JUB Akademiji, ki je pri nas poznana kot globalni izobraževalno-razvojni center in slovi po visokih standardih znanja s področja novih rešitev v gradbeništvu, skozi vse leto skrbimo za strokovno izobraževanje različnih skupin slušateljev. Med njimi so tudi trgovci, ki z gradbenimi proizvodi oskrbujejo tako končne uporabnike kot slikopleskarje in fasaderje iz širše regije ali lokalnega okolja. V JUB-u ugotavljamo, da se trgovci vse bolj zavedajo pomembnosti znanja svojega prodajnega osebja, saj jim svetovanje in kakovostna obravnava strank prinaša več dodane vrednosti, kot če kupci sami posegajo po izdelkih, razstavljenih na njihovih trgovskih policah.

V sporočilu za javnost (pdf) si preberite tudi izjave udeležencev iz Skupine Topdom, ki so se izobraževanja udeležili v januarju.

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si