Tudi letos podpiramo kolesarsko akcijo Dobrodelno okoli Slovenije

V letošnjem letu bo že tretjič zapored potekal vseslovenski humanitarni dogodek Dobrodelno okoli Slovenije (DOS 2022), ki ga bo s kolesarsko vožnjo na 1225 kilometrov dolgi trasi obeležil kolesarski zanesenjak in organizator Damijan Zupanc.  

Humanitarni projekt, ki ga izvaja v sodelovanju s Slovensko karitas, je tudi letos namenjen zbiranju sredstev za nakup koles za otroke iz socialno ogroženih družin. 
Akciji se za dobrobit otrok iz ogroženih družin pridružujemo tudi zaposleni v JUB-u, saj je v naših vrstah kar nekaj strastnih rekreativnih kolesarskih navdušencev, ki bodo letos dobrodelno kolesarili na poti okoli Slovenije! 

Fotografije: Dos.si & Sportida.com

 

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si