Spoštovanje zahtevanih ukrepov ob izbruhu COVID-19

Spoštovani,

zaradi izbruha COVID-19  v več državah sprejemajo številne ukrepe s ciljem zaščititi zdravje ljudi in omejiti širjenje te bolezni. Tudi v podjetju JUB dosledno spoštujemo vse s strani inštitucij zahtevane ukrepe. Poleg tega  smo v podjetju sprejeli in uvedli še dodatne ukrepe, s katerimi želimo zaščititi naše zaposlene in ohraniti nemoteno delovanje podjetja. Povpraševanje na trgu je v tem trenutku primerno sezoni veliko in trudimo se v teh izrednih razmerah zadostiti vsem potrebam.

Vse proizvodne lokacije (v Sloveniji in Srbiji) trenutno delujejo nemoteno, naše družbe in distributerji zagotavljajo blago lokalno po posameznih trgih. Žal pa se zaradi omenjenih ukrepov na določenih trgih že soočamo z zamudami pri distribuciji. Poskušamo pa te dogodke čim bolj minimizirati.

Prosimo vas, da nas za vse dodatne/podrobnejše informacije kontaktirate - vaši običajni kontakti so dosegljivi preko mobilnih telefonov, maila, ipd. Kljub dnevno spreminjajoči se situaciji se bomo na vse možne načine trudili, da izredno stanje čim manj vpliva na vaše in naše poslovanje. Zahvaljujemo se vam za razumevanje te izredne situacije in želimo si, da skupaj uspešno prebrodimo to negotovo obdobje.

Za fizične osebe, ki imajo do nadaljnjega omejitev nakupovanja v trgovinah gradbenega materiala, smo vzpostavili možnost nakupa preko spleta in dostavo preko pošte. Več informacij je na povezavi TUKAJ

 

Vaš JUB

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si