Seminar Projektiranje fasad

JUB z nasveti za pravilno projektiranje novih ter obnovo dotrajanih fasad

Slovensko združenje za trajnostno gradnjo GBC Slovenija je v juniju zaradi velikega zanimanja na  temo energetsko učinkovitih ovojev stavb organiziralo dva spletna seminarja z naslovom Projektiranje fasad, strokovnega izpopolnjevanja pa se je 19. in 23. junija skupaj udeležilo več kot 130 slovenskih arhitektov in projektantov.

Izobraževanje, posvečeno projektiranju novih in obnovi dotrajanih fasad, so za združenje izvajali priznani strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami, med njimi tudi dva naša predavatelja, dr. Iztok Kamenski, vodja JUB Akademije, in gradbeni inženir Aleš Kovač, specialist za JUBIZOL sisteme. Udeleženci so s predstavitvijo pridobili vrsto strokovnih in tehničnih informacij na temo diagnostike, popisov del ter ustreznih analiz, ki morajo biti izvedeni še pred pripravo projektne dokumentacije.

 

Preberite več o vsebini njunih predavanj v sporočilu za javnost.

  

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si