Na Dnevih pasivnih hiš letos na ogled JUBHome hiša v Selu pri Ihanu

Tudi letos si boste lahko v okviru dogodka Dnevi pasivnih hiš od blizu ogledali naš projekt. Ogled bo mogoč na eni izmed hiš, ki jo je JUBHome gradil za trg v Selu pri Ihanu. Prostorna in funkcionalna hiša je izdelana s tehnološko izpopolnjenim ICF sistemom in je zanimiva za vse, ki prisegate na hitro, kakovostno in dobro izolirano bivalno okolje.

Pasivno hišo v Selu pri Ihanu si bo po predhodni najavi možno ogledati v živo v petek, 11. novembra med 15. in 18. uro. Na voljo vam bo strokovna ekipa JUBHome, ki vas bo seznanila z vsemi relevantnimi podatki in odgovorila na vaša vprašanja. Za prijave in več informacij vas vabimo, da pišete na info@jubhome.eu.

Celotno sporočilo za javnosti si lahko prebetere tukaj.

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si