JUPOL znova prejemnik priznanja Trusted Brand

JUPOL v kategoriji barve za dom že 13 let najbolj zaupanja vredna blagovna znamka.

Revija Reader's Digest Slovenija in Mladinska knjiga Založba sta tudi letos javnosti predstavili izsledke opravljene raziskave o zaupanju potrošnikov v blagovne znamke. Uporabniki so jih tokrat ocenjevali v 32 kategorijah, v kategoriji barve za dom pa je priznanje že trinajsto leto zapored prejela blagovna znamka JUPOL

Od leve proti desni: Simona Sojar, Željko Kovačevič, Jelka Slatinšek (foto: arhiv MKZ- Reader's Digest Slovenija)

Podelitev priznanj Trusted Brand blagovnim znamkam in osebnostim, ki jim Slovenci najbolj zaupamo, je 8. septembra potekala v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije v Ljubljani.

Ugledno priznanje je prevzel izvršni direktor družbe JUB Željko Kovačevič v družbi svojih sodelavk Simone Sojar in Jelke Slatinšek. JUPOL kot najmočnejša JUB-ova blagovna znamka tako že tradicionalno ostaja ključno vodilo slovenskim uporabnikom pri izbiri barv za obnovo in zaščito zidnih površin v bivalnih prostorih.

Izdelke iz družine JUPOL odlikujejo številne prednosti, saj so izdelani na vodni osnovi ter so zdravju in okolju prijazni, hkrati pa enostavni za uporabo in vzdrževanje.

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si