JUPOL Classic Lady – z rožami za dame

V družbi JUB smo za letošnji marec, v katerem se vsi veselimo prebujanja narave ter z veliko mero ljubezni slavimo praznik žensk, pripravili izdajo posebej oblikovane embalaže notranje zidne barve JUPOL Classic Lady. Z njo želimo vsem damam izkazati posebno priznanje za njihovo neprecenljivo vlogo pri načrtovanju in izvedbi prenove naših domov.

V JUB-u tako tudi s svojo vodilno blagovno znamko JUPOL Classic izkazujemo spoštovanje vsem ženskam, ki s svojimi kreativnimi idejami spreminjate domove in vanje vnašate barve, mehkobo in milino. Barva JUPOL Classic Lady Special Edition bo na voljo le v omejeni količini v mesecu marcu.

Marec je mesec, ko nas osrečujejo vse lepši in toplejši dnevi, in tudi čas, ko običajno načrtujemo prenovo doma. In ker ste prav ženske tiste, ki nas v družinskem in poslovnem okolju s svojimi barvitimi zgodbami vedno znova navdihujete, smo se v JUB-u odločili, da vam s prav posebnim imenom in pakiranjem barve JUPOL Classic Lady Special Edition izkažemo pozornost, ki si jo zaslužite. Za vso vašo neizmerno energijo, ki jo izžarevate, za vse vaše ideje, zamisli in rešitve, s katerimi spreminjate in soustvarjate prijeten in barvit dom. Naj nas prilagojena embalaža, čutno opremljena s cveticami, v tem čudovitem pomladnem mesecu spominja na pomembno vlogo žensk v naši družbi, ki jo neizmerno cenimo.

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si