JUPOL Citro - Skeniraj QR kodo in ustavi plesen v 3 korakih!

V družbi JUB z letošnjo pomladjo že uvajamo modernejše in sodobnejše načine informiranja svojih uporabnikov o naših izdelkih, da bi jim lahko kar najhitreje predstavili učinkovite rešitve za barvito prenovo bivanjskih prostorov.

Praktično vsi potrošniki danes za vsakodnevno komuniciranje ter prenos podatkov uporabljamo pametne naprave, kot sta mobilni telefon ali tablica, zato smo lahko tudi precej bolje informirani o izdelkih, ki jih nameravamo kupiti.

Za svoje uporabnike iz segmenta Do it Yourself smo v JUB-u tako pripravili prijetno novost, da bi jim lahko s praktičnimi nasveti v trenutku, ko jih najbolj potrebujejo, približali načine uporabe posameznih izdelkov iz našega prodajnega programa barv in premazov ter ključne korake, kako reševati težave, s katerimi se soočajo pri nujni obnovi svojih stanovanjskih prostorov.

 

 

 

Ena takih je tudi zidna plesen, ki se pojavlja v prostorih s prekomerno vlago in jo je mogoče s pravilnim pristopom in uporabo barve JUPOL Citro učinkovito zajeziti. Z najnovejšim  digitalnim pripomočkom si boste lahko odprli vsa vrata do najpomembnejših informacij, ki jih potrebujete pred nakupom in uporabo posameznega izdelka.

 

Dovolj je, da skenirate QR kodo s svojim pametnim telefonom ali tablico, ki vam bo preko aplikacije zappar odprla svet navidezne resničnosti ter preko info točke omogočila izbiro ogleda posameznih vsebin, kjer boste našli vse koristne podatke o izdelku ter navodila, kako se lotiti reševanja in odpravljanja težav ter tudi kasnejšega vzdrževanja saniranih površin.

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si