JUBIZOL fasadni sistem za prenovo stanovanjskega kompleksa v Zagrebu

V Zagrebu so obnovili stanovanjski kompleks in za prenovo izbrali JUBIZOL fasadni sistem.

Natančneje 11.000 m2JUBIZOL MW sistema na mineralni volni, ki je negorljiv in zato uporaben za toplotno zaščito vseh objektov (tudi nad 22 m) z zahtevo po najvišji požarni varnosti. Odlikuje ga tudi visoka paroprepustnost, zaključni omet pa sistemu kljub njegovi dobri paroprepustnosti zagotavlja še visoko zaščito pred padavinsko vodo.

 

Ostale prednosti izbranega sistema JUBIZOL MW:

  • Garancijska doba 15 let;
  • Možno veliko kombinacij različnih JUBIZOL materialov primernih za izolacijo MW;
  • Dobra zvočna izolativnost;
  • Požarnovarstveni predpisi dovoljujejo možnost uporabe na objektih višjih od 22 m:
  • Dolgotrajna odpornost pred okužbo z algami in plesnimi.

 

S ponosom predstavljamo tudi pridobljeno okoljsko deklaracijo proizvoda za toplotno izolacijski fasadni sistem JUBIZOL MW in JUBIZOL EPS.

 

EPD (Environmental product declaration) po SIST EN ISO 14025 predstavlja enotno merljiv vpliv na okolje v življenjskem ciklu proizvoda. To predstavlja kompleksno in zanesljivo podlago trajnostnemu gradbeništvu.

 

Našim partnerjem s pridobitvijo EPD certifikata omogočamo, da uspešno konkurirajo in sodelujejo tudi pri projektih, kjer so zahtevani trajnostni certifikati / ocene (Zeleno javno naročanje, zahteve v standardih: LEED, BREEAM, DGNB).

 

 

  

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si