JUBHome se na Dnevih pasivnih hiš tokrat predstavlja na Gorenjskem

❕ Predstavitev JUBHome hiš na dnevih pasivnih hiš 2020 zaradi zaostrovanja ukrepov zoper koronavirus žal odpade ❕.

 

Na Dnevih pasivnih hiš, ki bodo potekali od 6. do 8. novembra 2020, bo JUBHome zainteresirani javnosti predstavil svoji novi pasivni hiši v občini Kamnik in Rodinah v občini Žirovnica, izdelani s tehnološko izpopolnjenim ICF sistemom.

Obe pasivni hiši, ki sta bili dokončani v letošnjem letu in predani v uporabo investitorjem, združujeta kakovost masivne gradnje ter nudita uporabnikom zdravo in kakovostno bivalno okolje.

Po obvezni predhodni prijavi si ju bo mogoče v živo ogledati v popoldanskem času 📆 v petek, 6. novembra, in sicer 📍 v Kamnikuod 16. do 18. ure, 📍 v Rodinah pa ⏰ od 15. do 18. ure.

Predstavitev bo izvajala strokovna skupina JUBHome, namenjena pa je predvsem individualnim graditeljem, ki se odločate za novogradnje, pa tudi poslovni javnosti, zlasti investitorjem na področju gradnje za trg.

 

Ogled posamezne hiše bo ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov potekal po skupinah z največ šest osebami, in sicer po urniku, ki ga bodo interesenti prejeli po opravljeni pisni prijavi na info@jubhome.eu.

 

Vljudno vabljeni k prijavi in ogledu JUBHome hiše!

  

Pasivna hiša Kamnik, neto površina 160 m²                    Pasivna hiša Rodine, neto površina 230 m² 

 

 

ℹ️ Več informacij:

Luka Videmšek, JUBHome d.o.o., Dol pri Ljubljani 28, 1262 Dol pri Ljubljani

T: 01/ 5884 330, E: luka.videmsek@jub.eu

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si