JUBHome se na Dnevih pasivnih hiš predstavlja v občinah Kamnik in Žirovnica

Na 12. Dnevih pasivnih hiš, ki bodo letos potekali med 5. in 7. novembrom, bo JUBHome zainteresirani javnosti predstavil svoji novi pasivni hiši v občini Kamnik in Rodinah v občini Žirovnica, izdelani s tehnološko izpopolnjenim ICF sistemom.

Obe pasivni hiši, ki sta bili predani v uporabo investitorjem, združujeta kakovost masivne gradnje ter nudita uporabnikom zdravo in kakovostno bivalno okolje.

 

Po obvezni predhodni prijavi si bo pasivno hišo v Kamniku mogoče ogledati v živo v popoldanskem času v petek, 5. novembra, in sicer od 16. do 18. ure, pasivno hišo Rodine pa v soboto, 6. novembra od 10. do 12. ure. Predstavitev obeh pasivnih hiš, ki jo bo izvajala strokovna skupina JUBHome, je namenjena predvsem individualnim graditeljem, ki se odločate za novogradnje, pa tudi poslovni javnosti, zlasti investitorjem na področju gradnje za trg.

Ogled posamezne hiše bo ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov potekal po skupinah z največ šest osebami, in sicer po urniku, ki ga bodo interesenti prejeli po opravljeni pisni prijavi na info@jubhome.eu.

V družbi JUBHome se zavedamo, da je gradnja hiše za vlagatelje zahteven projekt, zato je še posebej pomembno, da se interesenti do podrobnosti seznanijo z vsemi pomembnimi elementi, ki so povezani z izbiro materialov in tehnologije gradnje, rokov izvedbe ter stroški za kasnejše vzdrževanje objektov ter  morebitnih sanacij.

 

Na področju gradnje masivnih energijsko varčnih hiš, ki so predhodno izdelani po načrtih in merah investitorja, JUBHome hiše vlagateljem nudijo vrsto prednosti, saj že v osnovi preprečujejo morebitne gradbene napake ter objektu poleg potresne in poplavne varnosti zagotavljajo odličen toplotni, hidroizolacijski in zrakotesen ovoj, ki onemogoča nastanek toplotnih mostov in razvoj plesni. Gradnja na ključ je na podlagi sestavnega načrta, ki ga v JUBHome izdelamo brezplačno, hitra in enostavna, saj je objekt lahko vseljiv že v roku sedmih mesecev  po pridobitvi gradbenega dovoljenj.

 

Pasivna hiša Kamnik

 

Ogrevana površina: 

         161 m2

 

Potrebna energija za ogrevanje po PHPP:

         10 kWh/m2a

 

Zrakotesnost:

          0,55 1/h

 

Leto izgradnje:

         2020

 

Sistem gradnje:

ICF - JUBHome

 

Izvajalec:

JUBHome, energijsko varčne hiše d.o.o.

Pasivna hiša Rodine

 

Ogrevana površina: 

         226,5 m2

 

Potrebna energija za ogrevanje po PHPP:

         12 kWh/m2a

 

Zrakotesnost:

          0,29 1/h

 

Leto izgradnje:

         2020

 

Sistem gradnje:

ICF - JUBHome

 

Izvajalec:

JUBHome, energijsko varčne hiše d.o.o.

 

Vljudno vabljeni k prijavi in ogledu JUBHome hiše!

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si