JUBHome na Dnevih pasivnih hiš – mnenja obiskovalcev

Na Dnevih pasivnih hiš, ki so letos potekali med 5. in 7. novembrom, je JUBHome interesentom predstavil svoji novi pasivni hiši v občini Kamnik in Rodinah v občini Žirovnica.

Izdelani s tehnološko izpopolnjenim ICF sistemom združujeta kakovost masivne gradnje in kot energijsko varčna objekta nudita uporabnikom zdravo in kakovostno bivalno okolje. V Kamniku si je v petek, 5. novembra, hišo v spremstvu družinskih članov v popoldanskem času ogledalo 5 potencialnih investitorjev, v soboto, 6. novembra, pa sta se predstavitve v Rodinah v občini Žirovnica udeležili še dve družini, ki želita na svojih novih parcelah zgraditi pasivno hišo.

  

Vse bodoče graditelje in lastnike parcel, ki bi radi več izvedeli o celovitem postopku gradnje pasivne hiše JUBHome ter katere prednosti prinaša uporabnikom, vabimo k branju  predstavitve JUBHome hiše Rodine na letošnjih Dnevih pasivnih hiš. Ta vključuje tudi izjavi obiskovalcev, ki sta bila ob ogledu pasivne hiše navdušena ne le nad hitrim ter preprostim sistemom gradnje, pač pa tudi nad samo uporabniško izkušnjo zasebnega investitorja, ki v njej s svojo družino biva že več kot leto dni.

Več informacij najdete na povezavi TUKAJ.

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si