JUB z barvami JUPOL Classic humanitarno v Tednu otroka®

V sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije bomo v Tednu otroka®, ki poteka od 3. do 9. oktobra pod sloganom »Skupaj se imamo dobro«, od vsakega prodanega izdelka JUPOL Classic, katerekoli embalažne enote, podarili 1 EUR za otroke. Veselimo se dobrega odziva, saj bomo podprli razvoj programov ZPMS, ki so namenjeni otrokom in mladostnikom. 

V letošnji poslanici v ZPMS ugotavljajo, da se je pri nas stanje otrok v zadnjih dveh letih zaradi omejitev zdravstvene epidemije poslabšalo. Zaradi protikoronskih ukrepov so se morali šolati doma, posledice pa so pomenile povečanje duševnih stisk zaradi odsotnosti medsebojnih druženj in interakcij, ki so nujno potrebne za njihov socialni in psihološki razvoj. Da bi to stanje premostili in bi otrokom in mladostnikom v letošnjem Tednu otroka® prenesli čim bolj pozitivno sporočilo, so osrednji temi v ZPMS dali naslov Skupaj se imamo dobro. Ambasador Tedna otroka® je postal znani slovenski raper NIPKE s pesmijo »Skp se mava dobr«, ki govori o tem, kako malo je potrebno, da uživamo v medsebojnih odnosih.

V ZPMS želijo na ta način proaktivno izpostavljati prijateljstvo, sodelovanje in zaupanje ter sproščene medsebojne odnose širše v naši družbi. 

Več si preberite v priloženem sporočilu za javnost.

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si