JUB tehnologije in izdelki, primerni za objekte pod spomeniškim varstvom

Družba JUB bo v četrtek, 6. maja, v sodelovanju z Zavodom za varstvo kulturne dediščine organizirala strokovno srečanje.

Načrtovalcem prenov objektov pod spomeniškim varstvom ter profesionalnim izvajalcem zaključnih del v gradbeništvu se bo predstavilo inovativne in tehnološko dovršene omete, barve in premaze, primerne za sanacije in vzdrževanje zunanjih in notranjih površin objektov, uvrščenih na seznam kulturne dediščine.

 

 

Predstavitve posameznih izdelkov in načine njihove uporabe bodo v okviru JUB Akademije izvajali strokovnjaki iz družbe JUB, ki bodo udeležencem na voljo tudi za vsa dodatna pojasnila. Dr. Iztok Kamenski bo najprej predstavil sanirne  omete za grobo izravnavo površin in premaze za fasade NHL in JUBOSAN W, prednosti Bio apnene notranje zidne barve, ki odlično uravnava vlago v prostorih, ter barv JUPOL Bio silicate, JUPOL Clima control in JUPOL Antimicrob, pa v nadaljevanju še mag. Simona Sojar in kemijska inženirka Eva Štangl

JUB si tako na področju trajnostne gradnje prizadeva spodbujati uporabo tehnološko dovršenih izdelkov, s katerimi se osredotoča ne le na energijsko uspešnost pri obnovi stavb, pač pa tudi na kakovost bivanja v notranjih prostorih, saj v ospredje postavlja zdravje in udobje uporabnika. Uporaba teh sodobnih in izboljšanih gradbenih materialov vpliva tudi na naravno uravnavanje vlage v notranjih prostorih, rešuje probleme preobčutljivosti in alergij, onemogoča razvoj virusov, bakterij in plesni ter nevtralizira vplive zdravju škodljivega formaldehida, ki ga v notranje prostore vnašamo s pohištvom, tekstilom in drugo opremo. Vabljeni, da se jim pridružite!

 

Več informacij:

JUB Akademija, dr. Iztok Kamenski,

Tel. št.: 041 716 845,

E-naslov: iztok.kamenski@jub.si

 

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si