JUB sodeluje v projektu Climathon Ljubljana 2021

Družba JUB se je odzvala na povabilo Centra energetsko učinkovitih rešitev – CER in podprla izvedbo projekta Climathon Ljubljana 2021, s katerim želi s podporo MOL ozaveščati prebivalce ter podjetja v Ljubljani in jih spodbuditi k aktivnemu upravljanju z odpadki.

Na osnovi izdelanih analiz potreb mesta bodo tako na Climathonu Ljubljana udeleženci iskali ideje in rešitve za blažitev podnebnih sprememb in prilagajanje nanje, ter razmišljali o motivacijskih metodah za uporabo zelenih, krožnih in digitalnih storitev, produktov in procesov, ki bi lahko koristili mestu in njegovim prebivalcem. Izzivi bodo zasnovani na treh tematskih področjih - biološki odpadki, nevarni gospodinjski odpadki, kot so barve in topila, ter transparentnost in sledljivost ločevanja in predelave odpadkov. Climathon Ljubljana 2021 se bo začel in tudi zaključil v Mestni hiši, potekal pa bo v živo in online od ponedeljka, 29. novembra do četrtka, 2. decembra.

 

Več informacij je na voljo v priloženem sporočilu za javnost.

 

Priloga: fotografija (arhiv JUB)   

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si