JUB prispeval barve za materinsko in očetovsko sobo v ljubljanski porodnišnici

V ljubljanski porodnišnici so slovesno odprli prenovljeno materinsko in očetovsko sobo, ki nosi ime Julija.

Prenove so se skupaj s Porodnišnico Ljubljana ter izvajalci in podporniki, med katerimi smo tudi družba JUB, lotile članice Rotary kluba Ljubljana Julija. Obnova je zaradi zdravstvenih omejitev potekala več mesecev, prostor pa bo odslej ponujal bolj zdravo in spodbudno okolje materam, očetom in novorojenčkom.

V družbi JUB smo se tudi letos odzvali na pobudo članic Rotary kluba Ljubljana Julija, s katerimi smo pred letom dni sodelovali že pri prenovi prostorov ljudske kuhinje Pod strehco. Za obnovo 140 kvadratnih metrov stenskih površin v materinski in očetovski sobi smo ljubljanski porodnišnici tokrat v želenem odtenku donirali visoko pralno barvo JUPOL Latex, ki se pogosto uporablja v bolnišnicah in drugih zdravstvenih ter vzgojno-izobraževalnih ustanovah. Izvršni direktor družbe JUB Željko Kovačevič je ob tej priložnosti poudaril, da že tradicionalno podpiramo take akcije in pri prenovi prostorov nudimo materialno podporo javnim ustanovam, zlasti porodnišnicam, z njimi pa tudi novorojenčkom, ki so najbolj ranljivi člani naše družbe.    

Ob junijskem odprtju materinske in očetovske sobe v ljubljanski porodnišnici: Željko Kovačevič, izvršni direktor družbe JUB v družbi s Tanjo Bivic Plankar, predsednico Rotary kluba Ljubljana Julija (na levi) in Martino Ring, koordinatorico projekta prenove prostorov (foto: Nik Rovan)

 

Več informacij o projektu in slovesnem odprtju lahko preberete v sporočilu za javnost.

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si