JUB med prejemniki priznanj najboljšim inovatorjem v osrednjeslovenski regiji

V organizaciji GZS Zbornice osrednjeslovenske regije je v sredo, 22. septembra, v Ljubljani potekala podelitev priznanj za najboljše inovacije v osrednjeslovenski regiji v letu 2021. Med prejemniki smo za inovacijo JUPOL Antimicrob srebrno priznanje prevzeli tudi družba JUB, slavnostne podelitve pa se je v imenu JUB-ove inovacijske ekipe R&D udeležila direktorica razvoja skupine JUB dr. Asja Grafy. 

 

Na slovesnosti, ki je potekala v Domu gospodarstva na Dimičevi 13 v Ljubljani, so podelili pet zlatih, sedem srebrnih, štiri bronasta ter eno priznanje za prispevek na področju inovativnosti. V letošnjih nagrajenih inovacijskih projektih je sodelovalo preko 80 inovatork in inovatorjev ter več inovacijskih skupin. Udeležence sta ob tej priložnosti nagovorila generalni direktor GZS mag. Aleš Cantarutti in direktor Javne agencije SPIRIT dr. Tomaž Kostanjevec, na srečanju pa so izpostavili še vlogo Design managementa in kreativne rešitve, s katerimi lahko inovativna in družbeno odgovorna podjetja dosegajo rast in uresničujejo svoje razvojne cilje tudi v času aktualne zdravstvene krize s Covid-19.

V JUB-u smo tako kot odgovor nanjo letos razvili  visoko pokrivno antimikrobno pralno zidno barvo JUPOL Antimicrob, ki edinstvena po svoji sestavi na stenah uničuje in preprečuje razvoj mikroorganizmov, bakterij in plesni. JUPOL Antimicrob v 24 urah na steni zmanjša koncentracijo mikroorganizmov do 99,9 %, učinkovit pa je tudi proti humanemu koronavirusu 229E, kar potrjujejo rezultati testiranj s strani mednarodno priznanega laboratorija za mikrobiološke analize. Za njen razvoj, ki temelji na novi tehnologiji in aktivnih funkcionalnostih, so zaslužni JUB-ovi strokovnjaki, ki so sestavili inovativno formulo z učinkovitim in dolgotrajnim protimikrobnim učinkom. JUB-ova najnovejša antimikrobna notranja zidna barva, testirana po ISO standardih, je tudi letošnja dobitnica pečata Izbran produkt leta 2021.

Srebrno priznanje za inovacijo je v imenu družbe JUB prevzela dr. Asja Grafy, direktorica razvoja v skupini JUB./ foto: arhiv GZS /

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si