JUB med odličnimi promotorji slovenskega gospodarstva

Javna agencija SPIRIT Slovenija je 9. septembra v naravnem rezervatu Škocjanski zatok pripravila srečanje z 41 izbranimi ambasadorji slovenskega gospodarstva, ki se ga je v imenu družbe JUB udeležil tudi izvršni direktor Željko Kovačevič.

S svojo dolgoletno tradicijo ter trajnostnimi izdelki in rešitvami je JUB na mednarodnih tržiščih dobro poznano in uveljavljeno podjetje, za ambasadorja slovenskega gospodarstva pa je bilo izbrano v letošnjem aprilu.

 

Družba JUB smo s svojimi energijsko učinkovitimi izdelki in trajnostnimi rešitvami z visoko dodano vrednostjo skupaj z drugimi uglednimi, zaupanja vrednimi podjetji, letos postala tudi del družine odličnih promotorjev slovenskega gospodarstva. Njene razvojne usmeritve s kreativnimi in dostopnimi rešitvami so v celoti usmerjene k uporabniku za izboljšanje kakovosti bivanja. Kot ugleden proizvajalec kakovostnih zidnih barv in toplotnoizolacijskih fasadnih sistemov JUB nenehno razvija inovativne materiale ter trgu ponuja nove, okolju in uporabnikom prijazne izdelke, ki omogočajo enostavnejšo gradnjo ter vzdrževanje objektov.

 

Kot je na srečanju v Škocjanskem zatoku poudaril direktor dr. Tomaž Kostanjevec, je SPIRIT Slovenija med ambasadorje vključil tista podjetja in organizacije, ki so skrbna in odgovorna do okolja, ki s pomočjo vlaganj v znanje zaposlenih ustvarjajo učinkovite rešitve, dodajajo vrednost končni ponudbi in dosegajo konkurenčno prednost pred drugimi. Prepričan je tudi, da bo nacionalna promocija prav zaradi prikaza konkretnih prebojnih rešitev podjetij ambasadorjev bolj uspešna in prepoznavna ter bo na strateških izvoznih in investicijskih trgih prispevala k večjemu zaupanju v slovensko gospodarstvo. Na Spiritu opozarjajo tudi na posledice pandemije s koronavirusom, ki je korenito posegla v gospodarske tokove celega sveta ter spodbudila iskanje novih načinov in pristopov, kako aktivno pomagati slovenskemu gospodarstvu pri oživitvi poslovanja in iskanju novih priložnosti za sklepanje poslov.

Javna agencija SPIRIT Slovenija, ki si želi povečati prepoznavnost slovenskega gospodarstva v mednarodnem okolju, je že v letu 2019 začela izvajati komunikacijsko kampanjo I feel Slovenia. Green. Creative. Smart. Njen strateški cilj je omogočiti lažji vstop slovenskim podjetjem na tuje trge, kjer država že uživa visoko stopnjo prepoznavnosti in ugleda, ter v sklopu celovite in enotne promocije izpostaviti ključne konkurenčne prednosti Slovenije na nišnih področjih. Pri tem ji je v veliko pomoč 41 izbranih glasnikov oz. ambasadorjev zelenega, ustvarjalnega in pametnega slovenskega gospodarstva, ki bodo aktivno vključeni v številne promocijske aktivnosti slovenskega investicijskega in poslovnega okolja na tujih trgih, zlasti na številnih skupinskih sejemskih nastopih, mednarodnih projektih ter pri predstavitvah potencialnim kupcem in investitorjem. Prvo priložnost bo ponujal projekt ''Slovenija na EXPO 2020 Dubaj'' že v začetku februarja 2022.

  

   

Po zaključku uradnega dela so si udeleženci ogledali Luko Koper, v družabnem delu srečanja pa so imeli priložnost preizkusiti virtualni zemljevid Slovenije s prebojnimi rešitvami ambasadorjev, ki ga agencija uporablja v promocijske namene na različnih dogodkih doma in v tujini.
Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si