JUB med finalisti za okoljsko nagrado Eko sklada in Časnika Finance

V JUB-u smo se s skupino barv Wellbeing uvrstili med finaliste za  okoljsko nagrado Okolju prijazen postopek, ki jo razpisujeta Eko sklad in Časnik Finance.

Predaja plaket finalistom in razglasitev zmagovalcev bo potekala na poslovni konferenci Okoljsko srečanje 2021 v torek, 19. oktobra, v Stekleni dvorani GH Union v Ljubljani pa bo plaketo v imenu družbe JUB prevzela vodja področja Razvoj notranjih izdelkov Eva Štangar.

Na letošnji okoljski razpis smo se prijavili z barvami Wellbeing, s katerimi ponujamo rešitve za ustvarjanje bolj zdravega bivalnega okolja ter ozaveščamo uporabnike o vplivih notranjih premazov na njihovo počutje. Doslej smo za svoje izdelke prejeli že vrsto nagrad in strokovnih priznanj, s strani poslovne javnosti pa se ponašamo tudi z nagradami, kot sta Zelena misija in Okoljski izdelek leta. Naši izdelki so vpeti v številna zelena javna naročila, v trajnostno gradnjo novih in sanacijo energijsko potratnih bivalnih, javnih in poslovnih objektov doma in na tujem.

Izbor kandidatov za okoljske nagrade poteka že 14. leto zapored. Eko sklad in Akademija Finance z njimi predstavljata dosežke na področju okoljskega menedžmenta s posebnim poudarkom na primerih dobrih praks in izzivih za prihodnost. Organizatorja želita na letnih okoljskih konferencah izpostaviti aktualne dosežke tistih, ki so razvojno bolj trajnostno naravnani, njihovi izdelki pa proizvedeni na okolju prijaznejši način.

 

Okoljsko srečanje 2021, na katerem bodo podelili plakete finalistom, bo v GH Union povezoval Borut Hočevar, novinar in urednik priloge Okolje & Energija Časnika Finance, nagrade pa bo podeljeval dr. Boris Sučić iz Instituta Jožef Stefan, ki je tudi programski vodja srečanja.

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si