JUB Akademija na izobraževanju o fasadah JUBIZOL gostila upravnike večstanovanjskih stavb

V JUB-u smo novembra v prostorih TRC v okviru JUB Akademije gostili upravnike večstanovanjskih stavb iz podjetij Staninvest in Habit, ki so pokazali velik interes za izvedbo tovrstnega izobraževanja, saj jim prinaša celosten vpogled v osnove vgrajevanja fasadnih sistemov ter značilnosti njihovih strukturnih in zaščitnih slojev. Podrobno smo jim predstavili fasadne sisteme JUBIZOL, praktično prikazali pravilne načine lepljenja izolacijskih oblog in nanašanja osnovnega ometa ter jih seznanili s prednostmi JUBIZOL ometov, premazov in fasadnih barv, zatem pa jih opozorili še na kritična mesta na ovoju stavbe, ki jim je treba posvetiti posebno pozornost. Predavanja so prispevali JUB-ovi strokovnjaki dr. Iztok Kamenski, Simona Winkler in Aleš Kovač.

Preberite več v sporočilu za javnost (pdf).

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si