JUB Akademija izobražuje tudi v Severni Makedoniji

V družbi JUB smo v Severni Makedoniji v začetku septembra organizirali tridnevno strokovno izobraževanje za profesionalne izvajalce zaključnih del v gradbeništvu.

Podrobno smo jim predstavili inovativne in tehnološko dovršene fasadne sisteme, omete, barve in premaze, primerne za izvedbo novogradenj, sanacij in vzdrževanje zunanjih in notranjih površin objektov. Izobraževanje, ki je potekalo v okviru JUB Akademije, je v treh dneh v živo spremljalo več kot 110 udeležencev, ostali zainteresirani javnosti pa smo v JUB-u predstavitve programov omogočili tudi preko neposrednega prenosa JUB FB live.

 

       

 

Prvi dan smo izvajalcem predstavili toplotnoizolacijski sistem JUBIZOL, fasadne malte in lepila ter dekorativne zaključne sloje. Nanašanje teh materialov je potekalo strojno z uporabo naprave Wagner PC 1030, prikaz nanosa fasadnih barv pa z napravo Wagner SF 23.

Drugi dan smo se posvetili predstavitvi JUB-ovih izdelkov za notranjo obdelavo prostorov. Udeležencem smo praktično prikazali strojno nanašanje izravnalnih mas JUBOLIN ter osnovnih premazov, kot so JUKOL Primer, AKRIL emulzija in SILICATE primer, pa tudi notranjih barv iz družine JUPOL. Za nanose smo uporabili naprave Wagner SF 23, PP 90 in HC 750.

       

Tretji dan smo izvajalce seznanili še z dekorativnimi tehnikami, ki jih v JUB-u priporočamo za izvedbo v bivanjskih in poslovnih interierjih. Udeleženci so lahko spremljali praktične izvedbe tehnik, kot so DECOR Crystal, DECOR Cashmere, DECOR Delight, DECOR Desert in DECOR Glamour

                                                                            

 

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si