JUB Akademija izobražuje tudi na Kosovu

V družbi JUB smo v drugem tednu septembra organizirali štiridnevno strokovno izobraževanje za kosovske profesionalne izvajalce zaključnih del v gradbeništvu. Izobraževanje je potekalo v okviru JUB Akademije in ga je v živo spremljalo več kot 70 udeležencev, ostali zainteresirani pa so lahko posamezen seminar vsak dan spremljali prek neposrednega prenosa JUB FB live.

Podrobno smo jim predstavili JUB-ove materiale za notranjo in zunanjo obdelavo površin ter načine strojnega nanašanja z napravami Wagner, pa tudi dekorativne tehnike za izvedbo v interierjih ter možnosti, ki jim jih za dekorativno obdelavo talnih in zidnih površin v prostorih, obremenjenih z vlago, ponujajo JUB-ovi izdelki HYDROSOL Decor.

 

 

Na prvem seminarju smo izvajalcem najprej predstavili JUB-ove materiale za notranjo obdelavo prostorovs poudarkom na strojnem nanašanju izravnalnih mas JUBOLIN ter drugih osnovnih premazov (primerjev) z napravami Wagner. Drugi dan so udeleženci spremljali predstavitev JUB-ovih fasadnih barv, malt in lepil ter osnovnih in dekorativnih zaključnih slojev. Nanašanje teh materialov je potekalo strojno z uporabo naprave Wagner PC 1030, prikaz nanosa fasadnih barv pa z napravo Wagner SF 23.

Na tretjem seminarju smo se posvetili trendovskim notranjim dekorativnim tehnikam, ki jih JUB priporoča za izvedbo v stanovanjskih in poslovnih prostorih. Udeleženci so lahko spremljali praktične izvedbe tehnik, kot so DECOR CrystalDECOR Delight, DECOR Desert in DECOR Glamour. 

 

      

Na zadnjem seminarju je potekala predstavitev vodotesnega HYDROSOL Decor sistema, ki v prostorih učinkovito in izjemno estetsko nadomešča klasične talne ali stenske keramične obloge. Sistem je primeren tako za novogradnje kot za sanacije dotrajanih prostorov v obstoječih objektih, in sicer zlasti na najbolj z vlago ali vodo obremenjenih površinah, kot so kopalnice, kuhinje, hodniki in stopnišča ter v prostorih gostinskih in drugih obratov, kjer je potrebno zagotoviti povečano odpornost na drgnjenje in čiščenje.

 

JUB Akademija je vsem prisotnim udeležencem na septembrskem izobraževanju na Kosovu podelila certifikate.

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si