Gospodarski minister Počivalšek obiskal JUB

V JUB-u smo danes na uradnem obisku sprejeli šestčlansko delegacijo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo. Minister Zdravko Počivalšek je v sklopu obiska osrednje slovenske regije danes najprej obiskal občino Dol pri Ljubljani, kjer ga je sprejel župan Željko Savič, zatem pa sta skupaj obiskala še JUB, ki je največja gospodarska družba v naši občini.    

Na enournem obisku je naše vodstvo ministru predstavilo dosežke ter razvojne potenciale podjetja in ga popeljalo na kratek ogled Tehnološko raziskovalnega centra, zatem pa so razpravljali še o aktualnih temah, povezanih z javnimi razpisi za digitalizacijo velikih podjetij in zaposlovanjem.

Preberite več v sporočilu (pdf)

 

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si