Družba JUB na okoljskem srečanju prejela plaketo za barve JUPOL Wellbeing

V družbi JUB smo za skupino naših izdelkov JUPOL Wellbeing na poslovni konferenci ''Okoljsko srečanje 2021'', ki sta jo že 14. leto zapored organizirala Eko sklad in Časnik Finance, prejeli plaketo za okolju prijazen postopek.

V imenu JUB-a jo je v GH Union v Ljubljani prevzela Eva Štangar, vodja področja za razvoj notranjih izdelkov. Organizatorja sta tako tudi letos izpostavila aktualne dosežke razvojno in bolj trajnostno naravnanih podjetij, katerih izdelki so proizvedeni na okolju prijaznejši način.

 

Na oktobrski konferenci so predstavili vse izbrane kandidate, ki so se v finalu potegovali za okoljske nagrade. Prejemnica plakete v sekciji Okolju prijazen postopek je bila tudi družba JUB. Na dogodku smo komisiji in udeležencem predstavili prednosti barv JUPOL Wellbeing, s katerimi uporabnikom za barvne osvežitve stenskih površin v interierjih ponujamo rešitve za boljše počutje in ustvarjanje bolj zdravega bivalnega okolja. Mednje sodijo silikatna barva JUPOL Clima Control, ki v prostoru že po 28 dneh razgradi 80 % zdravju škodljivega formaldehida, barva JUPOL Bio silicate brez konzervansev, ki je primerna za alergike, apnena notranja barva JUPOL Bio, ki je izdelana na osnovi naravnih materialov in uravnava vlago v prostoru, JUPOL Thermo, ki v kombinaciji s posebnimi polnili v izravnalni masi izboljšuje izolativne lastnosti zidnih površin, ter barva JUPOL Eco premium, ki se zaradi izbrane surovinske osnove ter nizke vsebnosti hlapnih organskih substanc ponaša z okoljskim certifikatom Ecolabel. V skupino sodi tudi najnovejša visoko pokrivna antimikrobna pralna zidna barva JUPOL Antimicrob, ki edinstvena po svoji sestavi na stenah uničuje in preprečuje razvoj mikroorganizmov, bakterij in plesni.

Za višjo kakovost bivanja je izbira materialov, kot so barve in premazi, za uporabo v notranjih prostorih izjemno pomembna. Proizvodnji teh trajnostnih izdelkov, ki so okolju in zdravju prijazni, ter testiranjem in pridobivanju certifikatov kakovosti, zato v JUB-u namenjamo veliko pozornosti. Za svoje izdelke smo doslej prejeli tudi vrsto nagrad in priznanj, ki jih podeljujejo potrošniki, strokovna in tudi poslovna javnost, med katere se uvrščata tudi nagradi Zelena misija in Okoljski izdelek leta. Naši  izdelki so vpeti v številna zelena javna naročila ter v trajnostno gradnjo novih in sanacijo energijsko potratnih bivalnih, javnih in poslovnih objektov doma in na tujem.

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si