Barve spremenijo dom: obnavljajmo skupaj

Po uničujočih poplavah, ki so prizadele Slovenijo, smo v JUB-u skupaj s partnerji stopili v akcijo s projektom “Barve spremenijo dom: obnovimo Skupaj”. Projekt, ki druži v težkih časih, je izraz solidarnosti in enotnosti ter bo v pomoč pri obnovi slovenskih domov. 

V JUB-u smo prisluhnili stiskam, ki jih je povzročila avgustovska ujma. Z Zvezo prijateljev mladine Slovenije in Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije – sekcijo slikopleskarjev, fasaderjev in črkoslikarjev smo zagnali humanitarni projekt, s katerim žrtvam poplav pomagamo z donacijo sanacijskega materiala. K projektu so se pridružili tudi naši dobavitelji (surovin), ki so s svojo gesto še dodatno pripomogli k večji količini donacijskega materiala. Ta skupno znaša 55.350 L notranjih zidnih barv in bo poleg obnove slovenskih domov namenjena tudi obnovi javnih objektov. V drugi fazi projekta bodo namreč rokave zavihali izvajalci iz Sekcije Slikopleskarjev, fasaderjev in črkoslikarjev ter pomagali pri izvedbi prenove.

Če ste tudi vi med tistimi oz. poznate prijatelje/sorodnike/znance, ki jim avgustovske poplave niso prizanesle, vlogo za donacijo JUB-ovih izdelkov (notranjih zidnih barv), skupaj z več informacijami, najdete na spletni strani Zveze prijateljev mladine Slovenije. Skupaj nam bo uspelo.

 

 

Celotno sporočilo za javnost je na voljo tukaj.

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si